Kerstpakketten 2017-10-23T11:36:30+00:00

Kerstpakketten op maat!

Het is al weer bijna Kerst! Daarom zijn we al bezig om mooie wijncadeaus samen te stellen. Nieuw dit jaar is dat je wijnkistjes kan laten graveren met je eigen logo of tekst. Op de houten deksel kan bijvoorbeeld het logo van je bedrijf worden gezet. Graveren geeft een veel mooier effect dan bedrukken. Het logo of de tekst ligt er dan namelijk echt in.

Exclusieve wijnen, houten wijnkistjes met bedrukking, wijnkistjes met eigen logo

Neem contact op over prijzen en mogelijkheden: info@casadelvinoamsterdam.nl of 020-2614758

Een mooie wijn is een mooie attentie voor relaties en medewerkers voor de feestdagen. Een cadeau waar de ontvanger zeker van kan genieten. Bij Casa del Vino kan je zelf je eigen cadeau samenstellen of kies uit één van onze cadeausuggesties. Wij leveren de wijnen in een fraaie houten geschenkverpakking. Een wijnkistje met schuifdeksel en houten blokverbindingen in de hoeken. Eventueel kan je een persoonlijk bericht toevoegen en de pakketten door ons laten verzenden.

Stel eigen pakket samen: kies cadeauverpakking voor 1 t/m 4 flessen

Wil je zelf een kerstpakket samenstellen? dat kan!

Er zijn ontzettend veel combinaties mogelijk met feestelijke wijnen. Wil je bijvoorbeeld ook een witte wijn, meer dan 3 flessen, of een op maat gemaakte boodschap neem dan contact met ons op via info@casadelvinoamsterdam.nl