Door grote drukte bij PostNL kan het zijn dat je pakketje er wat langer over doet dan normaal.

Kerstpakketten Italiaanse wijnen 2018-11-30T21:37:25+00:00

Kerstpakketten en wijngeschenken
met Italiaanse wijnen

Casa del Vino Amsterdam is de expert in kerstpakketten met Italiaanse wijnen. Op onze website is keuze uit meer dan 10 kerstpakketten met de betere Italiaanse wijnen. Ook is het mogelijk uw eigen kerstpakket op maat samen te stellen. We hebben luxe wijnkistjes voor 1, 2, 3 of 4 wijnflessen en een aanbod van ruim 150 wijnen. Kerstpakketten en wijngeschenken kunnen online worden besteld en worden binnen 2 werkdagen bezorgd door PostNL.

Voor elk budget hebben we een smaakvol wijngeschenk. De wijnen worden verpakt in luxe houten geschenkkistjes met schuifdeksel. Onze wijnkistjes zijn van hoge kwaliteit zodat u een geschenk geeft waarmee u echt uw waardering aan de ontvanger uitspreekt. Het is mogelijk uw wijngeschenken te voorzien van een persoonlijke boodschap. Neem contact met ons op over de mogelijkheden: info@casadelvinoamsterdam.nl

We hebben keuze in kerstpakketten met rode wijn, witte wijn of mousserende wijn. Al specialist in Italiaanse wijnen durven we het eigenlijk niet te zeggen, maar we hebben zelfs een kerstpakket met Champagne, een mooie droge Grand Cru. Champagne is nu eenmaal een mooi cadeau om te geven.

Wil je zelf een kerstpakket samenstellen? dat kan!

Er zijn ontzettend veel combinaties mogelijk met feestelijke wijnen. Wil je bijvoorbeeld ook een witte wijn, meer dan 3 flessen, of een op maat gemaakte boodschap neem dan contact met ons op via info@casadelvinoamsterdam.nl

Ruime keuze in wijngeschenken en kerstpakketten met wijn

Als online specialist in Italiaanse kwaliteitswijnen biedt Casa del Vino Amsterdam ook een ruime keuze in wijngeschenken en kerstpakketten met wijn. Onze wijncadeaus bestaan uit één of meerdere mooie wijnen in luxe houten geschenkverpakking. Ze zijn een perfect relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk of geschenkpakket. We hebben 10 verschillende kerstpakketten met rode, witte en mousserende wijnen in alle prijsklassen.

Uw keuze maken uit al onze smaakvolle wijn kerstpakketten is heel eenvoudig via onze website. Alle wijnen worden verpakt in luxe houten geschenkkistjes voor 1, 2, 3 of 4 flessen. U kiest makkelijk en snel het wijn kerstpakket dat past binnen uw wensen en budget. U kunt uw kerstpakketten online bestellen. Bezorging is binnen twee werkdagen via PostNL. Een wijncadeau van Casa del Vino Amsterdam valt zeker in de smaak.

Door veel relaties en werknemers wordt een kerstpakket met smaakvolle wijn gezien als blijk van waardering voor hun inzet en/of de fijne samenwerking. Met onze verschillende soorten wijngeschenken maakt u zowel verwende wijnkenners als mensen die gewoon makkelijk toegankelijke wijnen drinken blij.

Stel uw eigen persoonlijke kerstpakket samen

Bij Casa del Vino Amsterdam kunt u losse wijnkistjes voor 1, 2, 3 of 4 wijnflessen bestellen, samen met uw favoriete wijnen. Voor een kerstpakket op maat adviseren we u graag over de mogelijkheden en de juiste samenstelling van wijngeschenken voor relaties. Wij kunnen ook voor de verzending van de geschenken zorgen, met een informatieblad over de wijn en indien gewenst ook uw persoonlijke boodschap.

Er zijn ontzettend veel combinaties mogelijk met feestelijke wijnen. Wil je bijvoorbeeld ook een witte wijn, meer dan 3 flessen, of een op maat gemaakte boodschap neem dan contact met ons op via info@casadelvinoamsterdam.nl