Over ons 2017-05-13T15:33:59+00:00

Over ons

Meer mensen goede wijn laten drinken

Onze ambitie is om meer mensen mooie en betaalbare wijnen te laten ontdekken. We willen met onze online wijnwinkel een betrouwbaar adres zijn voor wijnliefhebbers. Ons aanbod bestaat uit Italiaanse kwaliteitswijnen voor scherpe internetprijzen. We zijn kritisch in onze selectie. We verkopen alleen maar wijnen die zich onderscheiden door hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ons motto is niet voor niets: Van de wijn die je drinkt,  daar moet je blij van worden.  ‘La Dolce Vita’ in uw glas! En: Alle wijnen hebben we op voorraad, zodat we direct kunnen leveren (voor 15:00 uur besteld is morgen in huis).

Wie zijn we:

Doede Jaarsma – communicatieexpert en wijnliefhebber
Nicholas Hartley – ervaren vinoloog en docent aan het Wijninstituut
Tom Govers – online expert

Webwinkel vanuit hartje Jordaan

Casa del Vino Amsterdam is een webwinkel. We hebben ons kantoor en opslag in hartje Jordaan. Wil je bij ons langskomen (om bijvoorbeeld je bestelling op te halen), dan ben je altijd van harte welkom! Neem wel eerst even contact op voor een afspraak, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan!

Lokale druivenrassen, traditioneel vakmanschap en zon

Wijn is ontdekken! Geuren en smaken die prikkelen en verrassen. Italië is een fantastisch wijnland. Honderden inheemse druivenrassen, zeer  verschillende terroirs en veel wijnbouwers van allerlei pluimage.  Ondanks de grote variëteit hebben  hebben alle wijnen één ding met elkaar gemeen: de Italiaanse zon!  Wijnen van lekker rijp fruit in combinatie met die ragfijne typisch Italiaanse zuren die deze wijnen een unieke spanning geven.

We zijn gestart met de online wijnwinkel omdat we gek zijn op Italië en alle mooie wijnen die daar vandaan komen. De wijnen waar we zelf 100% enthousiast over zijn, zetten we in de winkel. Heb je suggesties voor goede wijnen, stuur ons dan een mail!

Contactinformatie

Bel of mail ons ook gerust voor persoonlijk advies of vragen!
Tel nr.: 020-2614758 / 06-46132142
Emailadres: info@casadelvinoamsterdam.nl

Adres

Casa del Vino Amsterdam
Lauriergracht 54bg
1016 RL Amsterdam

Onze bedrijfsgegevens

Handelsnaam: Casa del Vino Amsterdam
KVK nummer: 34306494
BTW nummer: 1780.00.103.B01
Bank: NL 09 TRIO 0197 9983 13