Over ons 2018-10-14T11:14:27+00:00

Over ons

Casa del Vino Amsterdam is in 2014 gestart met de ambitie om uit te groeien tot een gespecialiseerde webwinkel in Italiaanse wijnen. Het overkwam ons regelmatig dat we wijn kochten die de belofte van de verkoper niet waarmaakte. Dan drink je wijn die het net niet is. Dat is jammer en kan beter dachten wij!

Onze ambitie is om wijnliefhebbers mooie en betaalbare wijnen te laten ontdekken. We willen met onze online wijnwinkel in Amsterdam een betrouwbaar adres. Ons aanbod bestaat uit Italiaanse kwaliteitswijnen voor scherpe internetprijzen. We zijn kritisch in onze selectie. We verkopen alleen maar wijnen die zich onderscheiden door hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ons motto is niet voor niets: Van de wijn die je drinkt,  daar moet je blij van worden.  ‘La Dolce Vita’ in uw glas! En: Alle wijnen hebben we op voorraad, zodat we direct kunnen leveren (voor 15:00 uur besteld is morgen in huis).

Wie zijn we:

Doede Jaarsma – wijnliefhebber en communicatieexpert
Nicholas Hartley – ervaren vinoloog en docent aan het Wijninstituut
Tom Govers – online wijnexpert

Online wijnwinkel in Amsterdam

Casa del Vino Amsterdam is een online wijnwinkel in Amsterdam. We hebben ons kantoor en magazijn in hartje Jordaan. Wil je bij ons langskomen (om bijvoorbeeld je bestelling op te halen), dan ben je altijd van harte welkom! Neem wel eerst even contact op voor een afspraak, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan!

Lokale druivenrassen, traditioneel vakmanschap en zon

Wijn is ontdekken! Geuren en smaken die prikkelen en verrassen. Italië is een fantastisch wijnland. Honderden inheemse druivenrassen, zeer  verschillende terroirs en veel wijnbouwers van allerlei pluimage.  Ondanks de grote variëteit hebben  hebben alle wijnen één ding met elkaar gemeen: de Italiaanse zon!  Wijnen van lekker rijp fruit in combinatie met die ragfijne typisch Italiaanse zuren die deze wijnen een unieke spanning geven.

We zijn gestart met de online wijnwinkel in Amsterdam omdat we gek zijn op Italië en alle mooie wijnen die daar vandaan komen. Alleen de wijnen waar we zelf 100% enthousiast over zijn, komen in onze winkel. Heb je suggesties voor goede wijnen, stuur ons dan een e-mail!

Duurzaamheid

We proberen zo duurzaam mogelijk te zijn bij Casa. Zo hergebruiken we al het karton en verpakkingsmateriaal dat we binnen krijgen. Al ontkomen we er niet aan de wijn in stevige verzenddozen te doen van gerecycled karton. Anders overleven de flessen het transport niet. Verder komt onze stroom bij Qurrent vandaan en is 100 % groen. Wijn die we zelf importeren laten we met de elektrische vrachtboot van Mokum Maritiem naar het centrum van Amsterdam brengen.

Contactinformatie

Bel of mail ons ook gerust voor persoonlijk advies of vragen
Tel nr.: 020-2614758 / 06-46132142
Emailadres: info@casadelvinoamsterdam.nl

Adres

Casa del Vino Amsterdam
Lauriergracht 54bg
1016 RL Amsterdam

Onze bedrijfsgegevens

Handelsnaam: Casa del Vino Amsterdam
KVK nummer: 34306494
BTW nummer: 1780.00.103.B01
Bank: NL 09 TRIO 0197 9983 13