Nicholas Hartley: de nieuwe wijnspecialist van Casa del vino Amsterdam

Mogen wij even onze nieuwe wijnexpert aan u voorstellen: Nicholas Hartley! Hij komt het team van Casa del Vino Amsterdam versterken. Nicholas is wijndocent voor Het Wijninstituut, ervaren vinoloog en in september start hij de opleiding Magister Vini. Een echte wijnexpert dus, die met zijn kennis de website verder gaat uitbouwen, het wijnassortiment verder gaat uitbreiden en onze klanten tips en adviezen gaat geven over wijnen en wijn-spijs combinaties.

Wijnworkshops
Nicholas weet enorm veel van wijn en kan er fantastisch over vertellen! Binnenkort start hij een wijn-vlog. In korte filmpjes gaat hij tips, adviezen en wijnbeschrijvingen geven. Maar hij is ook inzetbaar voor wijnproeverijen en wijnworkshops voor groepen van minimaal 6 personen. Dat kan bij u thuis of op kantoor. Ook in onze Casa in hartje Amsterdam gaat hij af en toe wijnworkshops organiseren.

Wijnabonnementen
Binnenkort introduceren we een wijnabonnement. Maandelijks maakt Nicholas een selectie van zijn favoriete en de nieuwe wijnen. Elke maand of kwartaal sturen we u een pakket toe van wijnen die passen bij het seizoen. Soms zijn het wijnen uit de collectie, maar soms ook unieke wijnen die slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn.

Vraag het Nicholas!
Heeft u wijnvragen? U kunt Nicholas Hartley altijd benaderen voor adviezen en tips:  welke wijn bij welk gerecht, wat is nou het verschil tussen een Soave en Orvieto? Ga maar door! Zelfs een eventuele introductie bij een wijnproducent voor een bezoek op uw vakantie, kan hij mogelijk voor u regelen.

Nicholas is bereikbaar via nicholas@casadelvinoamsterdam.nl of telefonisch op: 020-2614758

2017-03-12T21:52:47+00:00